högkvalitativ designbelysning

Occhio är ett av de mest innovativa och snabbväxande företagen inom belysningssektorn och är marknadsledande i Tyskland inom högkvalitativ designbelysning. Tack vare sina omfattande modulära armatursystem har Occhios produkter en unik position på marknaden och är bland de mest framgångsrika belysningsprodukterna. Det blev en självklarhet att erbjuda detta varumärke i Stockholm ute hos oss på lidingö. Ett köp av en occhio lampa gör du bäst med experthjälp! Välkommen.

led-list
led-list

belysning  som  håller länge

Occhios vision är att förbättra livskvaliteten för sina kunder genom att skapa vackra och funktionella ljussättningar för hemmet. Eftersom Occhios armaturer är intelligent anpassade till individuella behov blir du ljusdesigner i ditt eget hem. Produkterna är baserade på innovativ teknik och intuitiva driftsfunktioner som gör att belysningen blir enkel att använda.Tack vare infraröda sensorer kan du tända, släcka och ljusreglera med en enkel handrörelse.

Belysning För Alla Behov & Rum

Entreprenören och designern Axel Meise är namnet bakom Occhio, och har i över tjugo år har satt standarder för belysningsdesign. I mitten av nittiotalet skapade han de första skisserna av ett modulärt belysningssystem och år 1999 grundade han Occhio. Företaget startade med ett enkelt men revolutionärt koncept: Att skapa ett multifunktionellt belysningssystem med universell design och form, vilket ger den optimala lösningen för varje rumsligt krav. Sedan dess har Occhio utvecklats vidare och i dag kan man känna igen dom med sin höga kvalitet av ljus, unik design och effektivitet, tack vare innovativa LED-tekniker.

Då företaget sedan starten har utvecklat exceptionella produkter med hög standard har Occhio vunnit designpriser flera år i rad och också blivit prisad för produkternas hållbarhet och företagets innovationsförmåga. Ljusdesigners över hela världen väljer Occhio i sina projekt för den extremt höga ljuskvalitén och den unika designen. Occhio har en bred samling av armaturer. I samlingen ingår bland annat Occhio Mito, Sento, Sento sospeso, Piu, io, lei, lui, io spotlights och lui spotlights.